Bookblog.ro, finalist în Cadrul Galei Bun de Tipar 2013

Demontând mitul celor trei ceasuri rele, ne apropiem de finalul unei zile de marți cu mai multe motive de bucurie decât am fi putut spera: unul dintre ele este vestea bună pe care prietenii noștri de la bookblog.ro ne-au adus-o astăzi, și anume aceea că se numără printre finaliștii din acest an ai Galei Bun de Tipar, cea mai mare gală dedicată industriei de carte din România, cu o nominalizare în cadrul secțiunii Cea mai eficientă platformă online dedicată promovării cărților.

Aflată la cea de-a doua ediție, Gala Industriei de Carte din România este un eveniment organizat de Headsome Communication şi Federaţia Editorilor din România (FER), cu sprijinul Ministerului Culturii şi în parteneriat cu GMP PR, Biblioteca Naţională a României, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, Asociaţia Română de Relaţii Publice și Asociaţia Librarilor din România, eveniment care celebrează în fiecare primăvară cele mai bune produse editoriale ale anului precedent.

Categorii precum „Cea mai frumoasă carte”, „Cea mai bună carte a anului”, „Cea mai bună carte netipărită”, „Cea mai bună bibliotecă”, „Cea mai bună librărie”, „Cea mai bună tipografie”, „Best New Entry”, alături de multe altele, își găsesc locul în cadrul Galei, participarea fiind deschisă pentru toate editurile, tipografiile, bibliotecile și librăriile care au sediul pe teritoriul României, precum şi pentru cele online întregistrate ca firme româneşti și pentru platformele online dedicate promovării cărţilor. Anunţarea câştigătorilor ediției din acest an va avea loc joi, 25 aprilie, începând cu ora 18.00, în Aula Bibliotecii Naţionale a României, accesul la eveniment fiind posibil pe baza de invitație. Ne bucurăm nespus pentru reușita prietenilor noștri, le urăm succes atât lor, cât și tuturor celorlalți finaliști și așteptăm cu nerăbdare anunțarea câștigătorilor. :)