Ghidul carierei tale

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că începând de astăzi, comenzile din secțiunea ”Consilierea carierei” și cele legate de sfaturi privind cariera primesc gratuit un exemplar din cartea lui Ștefan Murgeanu: ”Ghidul carierei tale”

"Acest ghid se adresează direct celor care au nevoie de el şi va ajunge în mâinile celor care pot să îi dea cea mai bună utilizare şi să extragă din el tot ce le trebuie pentru a ajunge la sfârşitul anevoiosului drum ce se cheamă “găsirea unui loc de muncă”. Am structurat prezentele pagini în aşa fel încât să mă adresez celor care nu au momentan un loc de muncă şi singurul sau prioritarul scop este angajarea cât mai curând, în condiţii cât mai bune."

La fel cum spune și Ștefan în rândurile de mai sus, este vorba despre o carte care te învață cum să-ți găsești jobul potrivit: poate cu mai multe beneficii, cu un salar mai bun și un mediu care să ți se potrivească. O carte pentru cei aflați la început de drum dar și pentru cei care nu și-au găsit încă un traseu al carierei care să îi mulțumească.

Și ca să sărbătorim mai bine această colaborare, am pregătit împreună cu Ștefan un concurs la care vă invităm să participați aici. Succes!