Noutăți de la Okian

Spuneam astăzi pe Twitter că lucrăm la niște unelte senzaționale pentru voi și cred că e cazul să fac niște precizări. Este vorba despre posibilitatea de a crea un profil public și de obțiunea de a transmite pe Facebook sau Twitter informații referitoare la cărțile din biblioteca personală sau din wishlist. Cu alte cuvinte, listele acestea nu vor fi disponibile doar pentru tine ci vei putea să le transmiți mai departe.
Cu ce te ajută pe tine aceste noi unelte?
Să spunem că vrei să faci un cadou unui prieten și nu ai nici o idee ce ai putea să îi cumperi. O carte este mereu binevenită, dar de unde să știi dacă volumul la care te gândești nu îl are deja în bibliotecă? Ei bine, acum e suficient să verifici biblioteca personală a prietenului tău și deja îți poți face o idee despre ceea ce îi place. Eventual poți să alegi o carte direct din wishlist. Sau poate că pur și simplu nu știi ce carte să îți cumperi și preferi să mergi pe baza recomandărilor prietenilor. O simplă vizită a paginii lor îți va da suficiente idei pentru următoarea lectură.
Cum îmi pot face un profil public?
În primul rând trebuie să ai un cont pe site-ul www.Okian.ro. În partea dreaptă sus vei găsi butonul ”creează un cont nou” și după câțiva pași simpli vei avea propriul tău user. După ce te-ai logat, în pagina de editare cont vei găsi setările profilului public. Setezi un nume de profil și bifezi obțiunea de a fi publicat și gata! Bineînțeles că poți face publică doar secțiunea de wishlist sau doar aceea de bibliotecă personală. Alegerea e a ta! Acum tot ce trebuie să mai faci este să completezi listele cu cărțile din biblioteca ta sau pe care ți le dorești. Le transmiți prietenilor tăi și aștepți să vină cadourile :) PS1: Așteptăm cu mare drag sugestiile și propunerile voastre pe Twitter, Facebook sau pe mail. PS2: Cât de curând urmează și un concurs :)