Noutăți Young Adult de la autorii tăi preferați

Bookworms and bookdragons, ne așteaptă o perioadă plină de noutăți Young Adult : continuări ale seriilor populare, noi serii care te vor cuceri sau cărți de sine stătătoare de la autori precum Sarah J Maas, Adam Silvera, Ransom Riggs, Kiersten White, Victoria Schwab, Patrick Ness, Tahereh Mafi, Marie Lu, Jay Kristoff ș.a.  E momentul să faceți ordine în listele de TBR și să vă faceți loc pentru aceste noutăți Young Adult pe care sigur nu vreți să le ratați.

Noutăți Young Adult de citit lunile următoare

1. Kingdom of Ash, Throne of Glass Book 7

Călătoria lui Aelin ajunge la sfârșit. Un final plin de acțiune și suspans care te va ține interesat până la ultima pagină. Cu siguranță însă este și bittersweet, deoarece seria se încheie și va trebui să îți iei la revedere de la personajele preferate și lumea conturată de Maas. Data publicării: 23 Octombrie 2018 Disponibilă pentru precomandă aici.

2. Bright We Burn, Conquerer's Trilogy Book 3

În acest final de serie, Lada ajunge la concluzii dureroase iar acțiunile ei vor determina cine va ocupa tronul. Radu și Mehmed sunt nevoiți să se alieze împotriva lor iar lucrurile nu sunt deloc simple. Data publicării: 5 Iulie 2018 Disponibilă pentru comandă aici.

3. Map of Days, Miss Peregrine's Peculiar Children Book 4

Jacob Portman se întoarce în locul în care a început totul, dar de această dată nu este singur, ci însoțit de Miss Peregrine și alți prieteni. Deși încearcă să se integreze fără să atragă atenția, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când descoperă un buncăr care îi aparținea lui Abe. Povestea este însoțită de imagini vintage, color. Data publicării: 10 Octombrie 2018 Disponibilă pentru precomandă aici.

4. Catwoman: Soulstealer (DC Icons series)

Sarah J Maas se plimbă prin lumea supereroilor și țese o poveste dedicată eternei Catwoman. Gotham City este în derivă iar Catwoman alături de Poison Ivy și Harley Quinn sunt pregătite să profite de absența lui Batman. Data publicării: 9 August 2018 Disponibilă pentru precomandă aici.

5. And the Ocean Was Our Sky

Patrick Ness ia Moby Dick și îl întoarce pe dos, conturând o poveste în care balenele, conduse de Alexandra, sunt într-o luptă continuă împotriva omului. Când atacă un vas, descoperă ceva neașteptat de periculos, ce le conduce pe un drum care va schimba situația dintre oameni și balene pentru totdeauna. Data publicării: 6 Septembrie 2018 Disponibilă pentru precomandă aici.

6. LIFEL1K3

Fanii lui Jay Kristoff se vor bucura de o nouă serie. O lume distopică, cu androizi și fanatici religioși, găști și alte probleme de ocolit. Personaje complexe, aventuri pe măsură. O poveste care merită citită și pare promițătoare. Data publicării: 26 Iulie 2018 Disponibilă pentru comandă aici. Lista continuă, desigur, și găsești o listă mai lungă aici. Ce cărți abia aștepti să citești? Suntem curioși care sunt cele mai anticipate noutăți Young Adult din punctul tău de vedere. Let us know!