The Lost Symbol, acum si in Romania!

9780593054277_200x

6 - ani de muncă la carte

6,5 - milioane de copii ale cărții pregătite pentru lansare

45 – ani, vârsta lui Dan Brown

81 – milioane de copii ale cărții ”The Da Vinci Code” vândute în întreaga lume

51 – numărul limbilor în care s-au realizat traduceri ale cărții

758 – milioane de dolari, încasările de la ecranizarea cărții ”The Da Vinci Code”

După fenomenul ”The Da Vinci Code”, Dan Brown demonstrează încă o dată lumii de ce este cel mai popular scriitor de thriller. ”The Lost Symbol” este o mișcare de maestru în lumea povestirilor de acest gen și se plasează direct pe locul întâi în preferințele mondiale.

Fascinat de putere, în special de puterea ascunsă, din umbră, de ideea că totul se întâmplă din motive pe care noi nu le cunoaștem, Dan Brown ne propune o poveste în care totul este pus sub semnul întrebării. Acțiunea are loc în Washington D.C. și îl are ca protagonist pe Robert Langdon, personajul din ”Angels & Demons” și ”The Da Vinci Code” aflat într-o cursă mortală între o lume plină de coduri, simboluri, societăți secrete, artă, istorie și adevăruri ascunse.

Cu peste un milion de exemplare vândute în întreaga lume (în prima zi) și mii de cititori care o așteaptă pe rafturile din România, vrem să vă anunțăm că varianta originală se găsește în stocul Okian și poate fi livrată la dumneavoastră în mai puțin de 48 de ore.

”And yet, it's hard to imagine anyone, after reading "The Lost Symbol," debating about Freemasonry in Washington, D.C., the way people did Brown's radical vision of Jesus and Mary Magdalene in "Code." That book hit a deep cultural nerve for obvious reasons; "The Lost Symbol" is more like the experience on any roller coaster -- thrilling, entertaining and then it's over.” – Los Angeles Times