Top Ten Tuesday - 10 motive să-ți placă noul Okian

Pentru că lansarea oficială a noului Okian.ro pică fix într-o zi de marți, Top Ten Tuesday-ul de azi îi este dedicat cu surle și trâmbițe.

Ne-am chinuit să limităm lista la doar zece motive pentru care site-ul nostru cel nou este absolut fabulos (suntem modești, ca de obicei). Și acestea sunt:
  1. Are un motor de căutare bun, simplu și rapid care te ajută să găsești mai repede ceea ce te interesează; îți oferă sugestii utile pe măsură ce completezi câmpul de căutare.

  2. Are o nouă categorie de produse, pe care suntem tare mândri că vi le putem prezenta; este vorba de obiecte realizate de designeri români.

  3. Merge și de pe tabletă și mobil. Aleluia! Ne-am aliniat și noi la timpurile moderne. Deci dacă aveți chef să vă comandați cărți și alte alea de pe mobil, acum se poate.

  4. Ne lasă să punem poze mai mari și mai frumoase pentru cărți și produse. Nouă ne place să ne uităm la poze, vouă?

  5. Are o secțiune în care vă arătăm cele mai noi și interesante articole de pe blog: utile și amuzante pentru oricine este pasionat de lectură.

  6. Are un design mai frumos, aerisit și curat care pune în valoare cărțile, jocurile, accesoriile și obiectele de design.

  7. Are o secțiune video, unde vor rula clipuri antrenante despre lumea Okian (cărți, design și alte chestii ca lumea). Cu mulțumiri lui Ariel pentru contribuțiile informative și pline de umor.

  8. Ne lasă să ne dăm mari cu pozele de pe Instagram. Dacă aveți cont, fiți de comitet și dați-ne vă rugăm un follow, promitem să nu dezamăgim.

  9. Ne permite să vă invităm în sfârșit la un ceai, de când ne doream! Avem o listă de infuzii și amestecuri clasice, exotice și extra delicioase.

  10. Vine la pachet cu câteva super oferte, una pentru amatorii de literatură clasică (Wordsworth Editions 2 + 1) și alta pentru pasionații de thrillere, respectiv fanii trilogiei Millennium de Stieg Larsson (The Girl in the Spider’s Web).

  11. Mai îngrămădim repede un motiv înainte de final: avem cea mai frumos mirositoare lavandă, în cei mai simpatici săculeți din pânză, satin sau organza, pentru că așa suntem noi, eleganți!

Și ne oprim aici, înainte să devenim prea lăudăroși. Ținem pumnii strânși să vă placă. Dacă aveți idei de îmbunătățiri, vă invităm să vă dezlănțuiți în comentarii. O să le transmitem mai departe prietenilor noștri de la High Contrast, care au construit site-ul; știm cât de mult le plac modificările, muahahaha!